WIJ HETEN U WELKOM BIJ LAMMERS INSTALLATIE ENGINEERING 

MET AANDACHT EN ZORG STAAT U BIJ ONS ALS KLANT ALTIJD CENTRAAL +31 (0)33 2023645 of mobiel +31(0)6 18066074Over Lammers installatie Engineering

Lammers Installatie Engineering is een installatietechnisch ontwerp en adviesbureau met een breed aanbod aan diensten met name gericht in de installatietechniek. Onze kracht is dat wij kunnen combineren over praktijkkennis en dit toepassen in de theorie. Wij beschikken over flexibiliteit, kennis en klantgebondenheid. Betrokkenheid in u project staat bij ons hoog in het vaandel.

History

Als zoon van een inmiddels gepensioneerde ‘ambachtelijke loodgieter’, ben ik met mijn loopbaan gestart op 16 jarige leeftijd in de installatietechniek. Eerst als (hulp)verwarmingsmonteur maar, vervolgens in 1997 als technisch (AutoCad) tekenaar veder doorgeroeid tot aan engineer-WTB. Ik ben in de praktijk opgeleid door doorgewinterde ervaren projectleiders en engineers. Ervaring in woningbouw tot aan grote utiliteitsprojecten. In die tijd heb ik genoten van diverse opleidingen. van Verwarmingsmonteur, MIT, MKI, en diverse deel cursussen en dagopleidingen. 

In de jaren in dienstverband was ik alle verschijnende functies verantwoordelijk voor het ontwerp van fundering t/m installaties op het dak tot er met principe schema’s. Ik maakte de planning gebaseerd op de bouwkundige planning en koppelde hier de voorbereiding van het project aan vast. Toch had ik de ambitie om een eigen bedrijf op te zetten dit resulteerde is dat we in Augustus 2014 ben gestart met 'Lammers Installatie Engineering'. Sinds 2015 doen we het met zijn tweeën. Quirine van Mourik voorziet bij ons de Administratie. 

Lammers installatie Engineering nu

Wij werken nu dagenlijs met verschillende klanten samen in alle regio's van Nederland. Onze brede en specialistische expertise brengt ons tot opdrachten voor diverse renovatie en nieuwbouw projecten. Dit zijn opdrachten voor hoofdzakelijk installateurs maar ook bouwkundige aannemers maar ook gerenommeerde adviesbureaus.

Wij maken o.a. projecten als: kantoren die omgezet worden naar woningen, Multifunctionele parkeergarages (RAI), Scholen, Hotels, zwembaden, luxe woonvilla;s  Bekijk hier onze diversietijd aan projecten

Ik had de ambitie om in de installatietechniek met alle kennis en no-hou die ik de jaren had opgebouwd zelf in de praktijk te gaan uitvoeren en zo een onafhankelijk  een technisch ontwerp en adviesbureau op te richten met een zeer divers aanbod aan diensten. En die ambitie is werkelijkheid geworden.

 


 


 


 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info