WIJ HETEN U WELKOM BIJ LAMMERS INSTALLATIE ENGINEERING 

MET AANDACHT EN ZORG STAAT U BIJ ONS ALS KLANT ALTIJD CENTRAAL +31 (0)33 2023645 of mobiel +31(0)6 18066074Koud, warm en recirculatie leiding berekening

Na zuurstof is water het belangrijkste element voor gezondheid en het comfort. Daarom worden strenge eisen gesteld aan tapwaterinstallaties. Zo is er een waarborgtemperatuur, zijn er eisen voor het snelheidsverloop en de circuitdruk. met de Tapwater berekening ontwerpen wij van optimale tapwaternetten voor woningen tot de grootste circuits voor bijvoorbeeld hotels. Naast comfort en gezondheid, zorgt een goed ontwerp voor onderhoudsbesparing, lagere investeringskosten en minder energieverbruik. 

Dimensionering

Wij dimensioneren voor u een tapwaternet om de leidingdiameters, de totale circuit druk en de minimale vereiste voordrukken bij de apparaten te bepalen. De soortgelijke massa en de kinetische viscositeit worden automatisch door het programma bepaald bij het opgeven van de watertemperatuur. Naast het dimensioneren en berekenen van tapwaternetten met circulatieleidingen, is het ook mogelijk om dit voor ‘conventiele’ warm- en koudwaternetten te doen. De berekeningsmethode is conform de werkbladen van de VEWIN en de gestelde eisen van hun werkgroep “Inspectie en automatisering”. Een databank met leidingafmetingen en gegevens uit de werkbladen van VEWIN wordt meegeleverd.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info