WIJ HETEN U WELKOM BIJ LAMMERS INSTALLATIE ENGINEERING 

MET AANDACHT EN ZORG STAAT U BIJ ONS ALS KLANT ALTIJD CENTRAAL +31 (0)33 2023645 of mobiel +31(0)6 18066074Leiding net berekenen CV of GKW -leidingen

Een goed ontworpen leidingstelsel zorgt ervoor dat aangesloten installaties, zoals radiatoren en koelsystemen, worden gevoed en zorgeloos functioneren. Met een juist leidignet voorkomt u een slechte waterverdeling en is o.a. de warmte van radiatoren in een gebouw in balans. 

Met Vabi Uniforme Omgeving ‘Leidingnet’ ontwerpen wij leidingstelsels voor de kleinste woningen tot aan de grootste utiliteitsgebouwen. Een goed ontwerp zorgt voor een scherpe offerte, lagere onderhoudskosten en voorkomt klachten. Met Vabi Uniforme Omgeving ‘Leidingnet’ dimensioneren wij een leidingstelsel en bepaalt u de leidingdiameters, de drukval per leiding, inregelstanden en de totale circuitdruk. De berekeningsmethode is conform ISSO 18 ‘Leidingnetberekening’ en de NEN 5064. De module helpt bij het bepalen van de weerstanden in de leidingen, waarmee u de benodigde leidingdiameters vastlegt. Vervolgens wordt van alle leidingen de drukval bepaald en de totale circuitdruk vastgesteld voor iedere aangesloten installatie.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info